Sensus in Beweging

Wie zijn wij


Corine

Met mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut en ervaring in het zwemmen met kinderen met een motorische beperking en het assisteren van lessen in Argentijnse Tango was ik al langer geboeid door beweging. Toen de opleiding ABM Neuromovement mijn pad kruiste trok deze methode dan ook direct mijn aandacht. De wetenschappelijke achtergrond achter deze methode, het uitgangspunt van de principes van hersenplasticiteit en de opmerkelijke resultaten die hiermee geboekt werden, fascineerden me direct mateloos en motiveerden me om in 2017 te beginnen met het trainingsprogramma in de Verenigde Staten.
Ik werk met volwassenen en kinderen in binnen en buitenland.

Relevante opleiding

Bachelor Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie
Hogeschool Windesheim, Zwolle

ABM Neuromovement practitioner training
Anat Baniel Method International, USA
– Basic training
– Childrens Mastery
– Vitality and Anti Aging

Vrijgevestigd Collega’s in Apeldoorn
Onderstaande collega’s zijn vrijgevestigd. Voor hun bereikbaarheid en voorwaarden verwijs ik naar hun persoonlijke website.
Gert-Jaap
https://subtielbewegen.nl/
Werkt op Woensdag avond in Apeldoorn

Mijn naam is Gert-Jaap. Sinds 2023 ben ik gecertificeerd Neuromovement® Practitioner voor volwassenen en momenteel ben ik bezig met mijn specialisatie voor kinderen. Ik geef mijn sessies vooral in het noorden van ’t land; Drenthe, Friesland en Groningen. Met een uitstap naar Apeldoorn op de woensdagavond.

Bewegen heeft altijd mijn interesse gehad, dit begon voor mij te vormen tijdens de diverse sporten die ik heb beoefend; contactsporten, schaatsen en roeien. Met dans en contactimprovisatie ervaarde ik hoe het opzoeken van het subtiele, bewuste, langzame en enthousiaste in de beweging nieuwe mogelijkheden gaf. Dit is waar bewegen voor mij over gaat.

Via mijn vriendin kwam ik in aanraking met Neuromovement. Bij de eerste sessie ervaarde ik meer bewegingsvrijheid in mijn rug en benen. Het had me zelfs emotioneel geraakt. Mijn eigen ervaring, mijn interesse in de werking van het brein en de waardevolle resultaten die Neuromovement boekt, motiveerde me om de opleiding te volgen. Ik draag met veel plezier bij aan al het moois dat Neuromovement te bieden heeft.Christelle