Sensus in Beweging

Wie zijn wij


Corine

Met mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut en ervaring in het zwemmen met kinderen met een motorische beperking en het assisteren van lessen in Argentijnse Tango was ik al langer geboeid door beweging. Toen de opleiding ABM Neuromovement mijn pad kruiste trok deze methode dan ook direct mijn aandacht. De wetenschappelijke achtergrond achter deze methode, het uitgangspunt van de principes van hersenplasticiteit en de opmerkelijke resultaten die hiermee geboekt werden, fascineerden me direct mateloos en motiveerden me om in 2017 te beginnen met het trainingsprogramma in de Verenigde Staten.
Ik werk met volwassenen en kinderen in binnen en buitenland.

Relevante opleiding

Bachelor Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie – Hogeschool Windesheim, Zwolle

ABM Neuromovement practitioner training – Anat Baniel Method International, Verenigde Staten
Basic training & Childrens Mastery

Christelle