Neuromovement voor volwassenen

 

 

Neuromovement is zeer geschikt voor volwassenen met onder meer chronische (onverklaarde) pijn en na hersenletsel. 

 

Naast individuele sessies geef ik ook groepslessen.

 

 

Groepslessen Neuromovement 

 

Wil je gemakkelijker en soepeler bewegen?
Wil je wel bewegen, maar heb je pijn klachten?
Heb je een CVA gehad en wil je weer meer gaan bewegen?
Wil je je vitaliteit vergroten?

 

Eind oktober start er weer een serie van 6 groepslessen Neuromovement op dinsdag avond in Apeldoorn.

 

Neuromovement is een zachte bewegingsmethode gebaseerd op principes van neuroplasticiteit, het vermogen van ons brein om te veranderen en nieuwe verbindingen aan te maken. Met rustige, subtiele en zachte bewegingen binnen je belastbaarheid geven we de hersenen de gelegenheid nieuwe connecties aan te maken waardoor we met meer gemak en soepeler kunnen bewegen. 

 

Tijdens de groepsles lig je op een matje op de grond en beweeg je zelf. Ik geef ik instructies voor bewegingen en waar nodig individueel aanwijzingen.

 

Informatie

Datum:   29 oktober, 5 november, 26 november, 3 en 10 december
Tijd:         19.30 – 20.30 uur
Prijs:        60 euro voor 6 lessen (Normaal 12,50 per les)

                 Kennismakingsaanbod  lessen voor 35 euro

Locatie:   Loolaan 37 in Apeldoorn

 

Wilt u meedoen? Meldt u zich dan vooraf aan via e-mail of telefoon.
Telefoon: 0628190217 (ook WhatsApp)
E-mail: info@sensusinbeweging.nl

 

Ervaringen

P
“Na minimaal 3x in de week sporten niets meer kunnen doen omdat je 24 uur per dag pijn in je rug hebt. Na eerst een jaar in behandeling te zijn geweest bij de rugpoli en eigenlijk geen verbetering te zien, kwam ik vorig jaar augustus voor mijn eerste Neuromovement behandeling. Al na een paar behandelingen merkte ik verbetering. Het is een hele rare ervaring om je volledig over te geven, iemand anders zonder belasting, je lichaam langzaam en met aandacht te laten bewegen. Mijn klachten zijn nu voor minimaal 80% minder, waar dus een specialist niets aan kon doen. Dit is de beste beslissing geweest.”


Tamara
“Corine en neuromovement zijn magisch! Na 20 jaar rugklachten en al zoveel geprobeerd ben ik nu eindelijk pijn vrij! En dat al na 2 sessies! De zachte en intuïtieve methode sluit voor mij perfect aan. Corine weet precies aan te voelen wat m’n lijf nodig heeft en weet met minimale input meer (bewegings)ruimte te creeëren. Dankzij Corine herinner ik me weer hoe m’n natuurlijke ontspannen staat voelt en heb ik de tools om hier zelf bij terug te komen op de momenten dat er pijn en spanning ontstaat. Ik wil nooit meer anders!”  

Marieke
“Neuromovement helpt me om van mijn hoofd in mijn lichaam te zakken. Ik maak een stressvolle tijd door en bevind me daardoor vaak in  mijn hoofd vol malende gedachten. Corine’s zachte aanpak nodigt me uit de verbinding met mijn lijf te hervinden. Zonder intensieve oefeningen of stretches voel ik hoe mijn spieren zich ontspannen en de stress van me afglijdt. Na een behandeling heb ik altijd even tijd nodig om bij te komen in de vorm van rust. Soms voel ik me wat wiebelig en emotioneel. Alsof er ineens ruimte is voor emoties die ik door stress naar de achtergrond heb geduwd. Ik leer door Neuromovement meer en meer te vertrouwen op de wijsheid van mijn lichaam. Ik hoef niet alles te weten, niet overal controle op te hebben. De zachte, maar zeer effectieve, aanpak van Corine en Neuromovement bevestigen dat de oplossing vaak ligt in loslaten en vertrouwen.” 


Ans

“Na een motor-ongeluk in juni 2018 en een moeizame periode met veel pijn in de benen en flink wat pillen vroeg ik in september of je iets voor me kon betekenen. Daar je een nieuwe therapie aan het leren was. Wist niet goed wat ik me erbij voor moest stellen. Het was voor mij toch wel pittig, hoewel ik niets hoefde te doen. Na iedere behandeling was en is er nog steeds de verbazing dat je met je zachte behandeling en kleine gebaren mijn spieren weer op de rit hebt gekregen. En daar ben ik heel heel dankbaar voor.”